Transport Public Local Suceava | TPL Suceava

 

Program de circulație

p

Capacități de transport

Traseele TPL ale liniilor de autobuz și microbuz din municipiul Suceava sunt deservite de 40 de autobuze și 17 microbuze.

Avem în dotare 31 autobuze IRISBUS CITELIS, 9 autobuze IRISBUS AGORA și 3 autobuze MERCEDES CITARO având podeaua mai joasă, rampă de acces pentru cărucioare, sistem pneumatic de aliniere a podelei la nivelul trotuarului, la oprirea în staţie, îndeplinind şi condiţiile europene de limitare a emisiei de noxe şi a poluării fonice.

 Autobuzele au fiecare o capacitate de 107 persoane, din care 29 de locuri pe scaune, în plus fiind implementate o serie de tehnologii moderne, care sporesc securitatea călătorilor. 

Microbuzele au fiecare o capacitate de 22-24 persoane din care 12-15 locuri pe scaune și sunt dotate cu podea joasă şi rampă de acces pentru cărucioare. Două dintre acestea sunt marca OTOKAR fabricate în anul 2012, 10 microbuzei sunt marca KARSAN fabricate în anul 2015-2016 iar 5 sunt microbuze electrice..

Citește mai departe:

Despre TPL Suceava

 SC Transport Public Local SA și-a început activitatea propriu-zisă de la data de 1 octombrie 2005, având ca acţionar Consiliul Local Suceava, cu scopul de a continua serviciul de transport public de persoane pe raza municipiului Suceava, în urma intrării în faliment a fostei societăţi de transport SC TPS SA.

La înfiinţare SC TPL SA a preluat o parte dintre salariaţii fostei societăţi precum şi parcul auto (autobuze, troleibuze, microbuze) folosit de aceasta.

 

Citește mai departe:

Recomandări pentru călătorii TPL

Transportul călătorilor cu mijloacele de transport aparţinând SC TPL SA se efectuează pe baza biletelor, abonamentelor sau legitimaţiilor de călătorie.

Acestea trebuie păstrate de călători asupra lor în bună stare şi trebuie prezentate organelor de control abilitate la cererea acestora.

Copiii în vârstă de până la 5 ani au dreptul de a fi transportaţi gratuit.

Citește mai departe:

Pagina principală

as

Transport Public Local Suceava

Pagina oficială a societății de transport public - TPL SA Suceava - dezvoltată pentru TPL Suceava
Str. Traian Vuia nr. 5 A, Suceava, ROMÂNIA  -  Tel/Fax(secretariat): 0330 401 442  -  pagina de contact

Sunteți aici:Acasă Program Linia 15 Informații Utile