ANUNȚ! PROGRAM PENTRU LUNI 13 IUNIE!

ANUNȚ

Luni 13 Iunie autobuzele și microbuzele T.P.L vor circula după programul de sâmbătă. Punctul de eliberare a abonamentelor TPL din stația "Centru"  va fi deschis între orele 8.00 - 16.00.

ANUNȚ! ABONAMENTE GRATUITE PENTRU ELEVII ÎNSCRIȘI LA EXAMENUL DE BACALAUREAT!

ANUNȚ

      S.C.  T.P.L.  S.A.  eliberează  abonamente  gratuite  pentru  perioada   23.05 (înscriere) - 1.07 (afișare) a.c. pentru elevii claselor a XII-a și a XIII-a înscriși la examenul de bacalaureat în baza adeverinței de înscriere la acest examen, eliberată de instituția de învățământ pe care aceștia au absolvit-o.

ANUNȚ - REINTRODUCEREA LINIEI 1!

ANUNȚ

        Începând de luni 7 martie a.c. se reintroduce linia 1 de autobuz între orele 7.00 - 19.00 pentru reducerea timpului de deplasare din zona Obcini - George Enescu în zona Burdujeni.

Plecările sunt din 20 în 20 minute de la Cinema Burdujeni începând cu ora 7.00.

    Linia 1 are următorul traseu:

Cinema - Orizont - IRIC - Carrefour - Bazar - Sala Sporturilor - Grupul școlar - Centru - Bancă - Policlinică - Catedrală - Curcubeu - Mobilă - Calea Obcinilor Flori (ultima stație) - Întoarcere semafor parc - Calea Obcinilor Flori - Mobilă - Curcubeu - Nordic - Catedrală - Policlinică - Bancă - Centru - Grupul școlar - Sala Sporturilor - Bazar - Carrefour - Orizont - Cinema

LINIA 1 NU CIRCULĂ PE LA IULIUS MALL, PIAȚA BURDUJENI ȘI NU INTRĂ ÎN CARTIERUL OBCINI.

ÎN ATENȚIA PUBLICULUI CĂLĂTOR!

ANUNȚ

    Vă informăm că începând cu data de 23.02.2022 stația de autobuz "Bloc IRE" a fost mutată după colțul intersecției și este semnalizată corespunzător cu indicatoarul rutier "Stație autobuz". Prin urmare autobuzele care circulă pe liniile 4 și 5 nu vor mai opri pe colț înainte de intersecție.

 

INFORMARE - ELIBERARE ABONAMENTE ELEVI

ÎN  ATENȚIA  BENEFICIARILOR  DE  ABONAMENTE  GRATUITE  PENTRU  ELEVI!

 

       Urmare adresei Primăriei Municipiului Suceava nr. 38297/18.11.2021, prin care a fost dispusă măsura de a solicita Inspectoratului Scolar Județean Suceava listele actualizate cu data de 01.01.2022 (completată lunar cu eventualele modificări) cu toți beneficiarii de abonamente de elevi din Municipiul Suceava conform HCL nr.159/2018 și Actului Aditional nr. 12 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane nr. 2278/2018, vor putea beneficia de abonament emis gratuit în baza listelor întocmite și avizate de unitățile școlare.

           În situația în care un elev nu apare pe lista nominală transmisă de unitatea școlară, rugăm elevii, părinții, bunicii care se prezintă pentru ridicarea abonamentului de la punctele de eliberare, să se adreseze unităților școlare pentru a primi adeverință de elev.

          Acest lucru nu poate fi făcut on-line deoarece se impune dovada înregistrării copilului la unitatea școlară (care face dovada de domiciliu, viză de flotant, viză de rezidentă).

           La punctele de eliberare se prezinta doar cu actul de identitate în original, iar elevii minori cu certificatul de naștere și actul de identitate al unui părinte.

                                                                            

Transport Public Local Suceava

Pagina oficială a societății de transport public - TPL SA Suceava - dezvoltată pentru TPL Suceava
Str. Traian Vuia nr. 5 A, Suceava, ROMÂNIA  -  Tel/Fax(secretariat): 0330 401 442  -  pagina de contact

TRANSPORT PUBLIC LOCAL SA | CUI 17791716 | J33/966/2005

Sunteți aici:Acasă Arhivă comunicate