Transport Public Local Suceava | TPL Suceava

 

INFORMARE - ELIBERARE ABONAMENTE ELEVI

ÎN  ATENȚIA  BENEFICIARILOR  DE  ABONAMENTE  GRATUITE  PENTRU  ELEVI!

 

       Urmare adresei Primăriei Municipiului Suceava nr. 38297/18.11.2021, prin care a fost dispusă măsura de a solicita Inspectoratului Scolar Județean Suceava listele actualizate cu data de 01.01.2022 (completată lunar cu eventualele modificări) cu toți beneficiarii de abonamente de elevi din Municipiul Suceava conform HCL nr.159/2018 și Actului Aditional nr. 12 la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane nr. 2278/2018, vor putea beneficia de abonament emis gratuit în baza listelor întocmite și avizate de unitățile școlare.

           În situația în care un elev nu apare pe lista nominală transmisă de unitatea școlară, rugăm elevii, părinții, bunicii care se prezintă pentru ridicarea abonamentului de la punctele de eliberare, să se adreseze unităților școlare pentru a primi adeverință de elev.

          Acest lucru nu poate fi făcut on-line deoarece se impune dovada înregistrării copilului la unitatea școlară (care face dovada de domiciliu, viză de flotant, viză de rezidentă).

           La punctele de eliberare se prezinta doar cu actul de identitate în original, iar elevii minori cu certificatul de naștere și actul de identitate al unui părinte.

                                                                            

Transport Public Local Suceava

Pagina oficială a societății de transport public - TPL SA Suceava - dezvoltată pentru TPL Suceava
Str. Traian Vuia nr. 5 A, Suceava, ROMÂNIA  -  Tel/Fax(secretariat): 0330 401 442  -  pagina de contact

Sunteți aici:Acasă Ultimă oră INFORMARE - ELIBERARE ABONAMENTE ELEVI