Transport Public Local Suceava | TPL Suceava

 

ANUNȚ - Selectia membrilor in consiliul de administratie

ANUNȚ

Procedura de selecție a membrilor Consiliului de Administrație al SC TPL SA (2021).

Citește mai departe:

Anunț - Procedură achiziție directă

ANUNȚ

SC TRANSPORT PUBLIC LOCAL SA Suceava organizează în data de 22.11.2021 procedura de ACHIZIȚIE DIRECTĂ prin solicitare de Cerere de oferte în vederea efectuării de tranzacții prin intermediul POS.

Cei interesați pot solicită informații de la sediul SC TPL SA sau la adresa: suceavatpl@gmail.com  sau  la tel. 0330 401 442

Anunt începere proces de recrutare - membrii în Consiliul de Administraţie al S.C. Transport Public Local S.A. Suceava

ANUNȚ

ANUNȚ DE RECRUTARE A ȘAPTE POZIŢII DE

MEMBRU ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL

S.C. TRANSPORT PUBLIC LOCAL S.A. SUCEAVA

Nr.34870/15.10.2021

           În conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare, Municipiul Suceava, în calitate de autoritate publică tutelară, a demarat procesul de recrutare a 7 (șapte) poziţii de membru în Consiliul de Administrație la S.C. Transport Public Local S.A.

 

Citește mai departe:

IMPORTANT PENTRU CĂLĂTORI - STARE DE ALERTĂ

ANUNȚ

Vă informăm că  purtarea măștii care acoperă nasul și gura este obligatorie începând cu 15 mai 2020 în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise, potrivit anexei “Măsuri de prevenire și control a infecțiilor aplicabile pe durata stării de alertă”, atașată Hotărârii nr. 24 a CNSSU.

Persoanele care nu respectă obligația de a purta mască în spațiile menționate pot fi sancționate contravențional în baza Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 (publicată în Monitorul Oficial nr.396 din 15 mai 2020) raportat la art.65 lit.h, respectiv “nerespectarea de către persoane fizice a măsurilor individuale de protecție a vieții“ se sancționează cu amendă între 500 de lei și 2500 de lei.

Prin urmare accesul fără mască în mijloacele de transport este interzis și totodată vă rugăm să respectați pe cât este posibil în autobuze și microbuze regulile de distanțare socială.

LINIA 1- LINIE DIRECTĂ BURDUJENI - GEORGE ENESCU

ANUNȚ

Începând din luna Ianuarie circulă  LINIA 1  cu plecare de la Cinema Burdujeni spre Spital, George Enescu și Mărășești, având următorul traseu:

 Cinema - Orizont - Carrefour - Bazar - Sala Sporturilor - Grupul Școlar - Centru - Bancă - Policlinică - Spital - Obcini (Flori) - Mobilă - Curcubeu - Nordic - Catedrală - Policlinică - Bancă - Centru - Grupul Școlar - Sala Sporturilor - Bazar - Carrefour - Orizont - Cinema

LINIA 1  nu circulă pe la Piața Burdujeni, pe la Iulius Mall și nu intră în cartierul Obcini!

 Programul de circulație este din 20 în 20 minute, prima cursă plecând de la Cinema Burdujeni  la ora 6.30 iar ultima la ora 19.30.

Transport Public Local Suceava

Pagina oficială a societății de transport public - TPL SA Suceava - dezvoltată pentru TPL Suceava
Str. Traian Vuia nr. 5 A, Suceava, ROMÂNIA  -  Tel/Fax(secretariat): 0330 401 442  -  pagina de contact

Sunteți aici:Acasă Ultimă oră